DJ Mark van der Leest

Geboren (in 1969) en getogen in Oss, zette Mark zijn eerste discotheek-stapjes in het toenmalige ‘Space/Wallstreet’ in Oss en direct daarna ‘Stapperij de VOF’ . Inmiddels al weer bijna 25 jaar verder en kom je hem tegen in diverse Discotheken en Party´s waar het publiek aan geslingerd moet worden…. gangmaker, floorfiller, slappe ouwehoer, kortom: DJ mét babbel!

Begonnen in een tijd dat après-ski nog gewoon bestond uit een gezellig jodeldeuntje en een kopstootje (of 3) bij een pul bier. In al die tijd is gewoon FEEST het motto! ; waarmee en hóe maakt niet uit… duidelijke zaak! Hij heeft intussen wat van de wereld gezien én de wereld van hem…

Alle soorten Drive-in shows waaronder ‘de Top40/Veronica Drive-in show’ in binnen en buitenland, feestcafés , tentfeesten én de mooiste uitgaansplekjes in Spanje & Ibiza.

 

Resident DJ geweest bij Stapperij de VOF, De Ster Nieuwkuijk (De Pub), op dit moment Resident in The Zenith (Tante Leen en De Pullenbar).

Wát je ook in gedachten hebt is Mark is degene die je moet hebben, hij haalt alles uit de kast (soms letterlijk..), om je party nét dat beetje extra te geven:

 

een goede podiumpresentatie of voice-over in diverse Business-stijlen, van Hippiemuziek, Levenslied, Boerenrock en Dance-classics tot de modernste R&B, Dance en Latin, hij heeft het…

Allround krijgt een nieuwe betekenis: een ‘een-net-wat-je-kan-bedenken-dj’. Je kan alle kanten met hem op!

 

  Show facts:

  Speelduur: 1 tot 5 uur
  (bespreekbaar)

  Prijs: op aanvraag

  Bezetting: 1 Persoon

  • DJ Mark van der Leest

    DJ Mark van der Leest