MILLSTREET BAND

Allround coverband Millstreet speelde in 10 jaar meer dan 1500 live optredens en heeft tot op de dag van vandaag nog steeds het doel om de lat binnen de amusementsmarkt te verhogen. Zij probeert dit telkens weer met haar frisse, jeugdige en moderne uitstraling en haar actuele repertoire. Dit alles wordt combineert met hoge muzikaliteit, een eigentijdse show en de drang om elke keer weer boven zichzelf uit te stijgen.

Milstreet bestaat uit 6 muzikanten die allen een schat aan ervaring hebben, waarbij leadzanger Marc en leadzangeres Lizzy absolute meerwaarde betekenen. De band is een hechte eenheid die zelf net zo veel plezier in het optreden heeft als de mensen vóór het podium.

Door haar brede inzetbaarheid is Millstreet uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, intieme privéfeesten en bruiloften. Zij heeft al vele feesten voor zeer tevreden bedrijven en bruidsparen muzikaal mogen omlijsten!

Millstreet presenteert een voortdurend vernieuwende, frisse en eigentijdse show met de beste en mooiste covers uit de actuele Top 40 charts, maar ook worden de 70’s, 80’s & 90’s, het Nederlandstalige lied, Easy-listening, Trance & Dance, Feestmuziek en stevige Rock absoluut niet geschuwd. Millstreet is van alle markten thuis en zal haar repertoire afhankelijk van de gelegenheid èn gedurende de avond zorgvuldig afstemmen met de DJ.

  Show facts:

  Speelduur: 3 x 45 minuten
  (bespreekbaar)

  Prijs: Op aanvraag

  Bezetting: 6 personen

  Mogelijke uitbreiding: DJ

  Onze DJ’s hebben ervaring met
  deze band.

  • Millstreet band

    Millstreet band

  • Millstreet band

    Millstreet band

  • Millstreet band

    Millstreet band

Millstreet Promo 2016