Randy Voet

Op 25 januari 1991 werd in het Brabantse Oss Randy geboren.Op zijn achtste jaar begon het allemaal op zijn eigen kamer. Hij zong toen vooral op zijn eigen kamer, bij voorkeur nummers van Marco Borsato.Zijn eerste optreden was in theater “De Lievekamp”, tijdens de pronkzitting met carnaval. dit was in groep acht van het basisonderwijs.

De jaren hierna gingen gewoon weer door zoals normaal, tot juli 2006, toen is de wereld voor hem een beetje omgeslagen. Zijn oom hoorde hem zingen en zei tegen Randy, `’ Ik ga met een man praten voor een cd `’. Hij wachtte af en kwam terecht bij Tonny van de Ven die vanaf de eerste klanken al razend enthousiast over hem was.Randy ging een single maken en nam die op bij de studio van Waylon van der Heijden, ook wel bekend als DJ Goldfinger.

Ook zijn 2e cd-single werd opgenomen in de studio van Goldfinger. De titel werd “Hoe je het went of keert”. Na deze single besloot Randy met zijn vader en oom te zoeken naar een volgende stap en ze kwamen uit in de studio van Emile Hartkamp. Dit gebeurde halfweg 2008. Na verschillende demo’s te hebben in gezongen werd er een plaat uitgekozen voor Randy , met als titel ”Als de avond voor ons is gevallen”. Deze plaat werd uiteindelijk uitgebracht door platenmaatschappij Plutomusic en kwam terecht op nummer 51 van de Mega Top 100. Sinds die tijd is Randy het liefst op het podium te vinden, van kleine intieme feesten tot feesten van een paar 1000 man.

Als u van het Nederlandse lied houdt dan is Randy een echte aanrader voor uw feest of uw evenement

 

 

Show facts:

Speelduur: 30 min 

Prijs: Op aanvraag

Bezetting: 1 Persoon 

Techniek:
Taperack met professionele
technicus.

 • Randy Voet

  Randy Voet

 • Randy Voet

  Randy Voet

 • Randy Voet

  Randy Voet

 • Randy Voet

  Randy Voet

Hé, Hé, Hé, Hé

Kom maar bij mij vannacht