SESSION

SESSION is een van de meest geboekte professionele allround feest- en coverbands van dit moment. SESSION bestaat uit enthousiaste, ervaren muzikanten die keer op keer een onvergetelijk optreden neerzetten. Het repertoire bestaat uit hits van nu, classics, NL-talig, rock, dance, etc… – alles wat nodig is om van een evenement een echt feest te maken.

De energieke show, fantastische band, verlichte decorstukken en uitgebreide techniek zijn één geheel. Nieuw voor 2015 is de led videowall (van 6 x 2 meter) waarop gedurende de gehele show visuals, teksten, clips getoond worden die volledig synchroon lopen met de muziek.

SESSION wordt hierdoor ingezet op zeer diverse gelegenheden: festivals, bedrijfsevenementen, huwelijksfeesten en gala’s. Daarnaast begeleidt de band regelmatig bekende Nederlandse artiesten.

Een optreden van SESSION is ‘high energy’, meeslepend, interactief, dansbaar, verleidelijk, trendy maar vooral: een feest! – Kortom: SESSION zorgt voor de beste entertainmentshow die er in coverland te vinden is!

  Show facts:

  Speelduur: 
  standaard 3 x 45

  Prijs: Op aanvraag

 Bezetting: 

  7 personen (basisbezetting)

  9 personen (met blazerssectie)

  Mogelijke uitbreiding: DJ

  Onze DJ’s hebben ervaring met
  deze band.

  • Session

    Session

  • Session

    Session

  • Session

    Session

Session @ de fuif 2015